Pula+

Projekt Pula +!

Projekt Pula+ je smotra malih znanstveno-istraživačkih radova učenika osnovnih škola grada Pule. Propozicije za provedbu projekta „ Pula +“ iste su kao za projekt „Matematika+“.  

Propozicije projekta Matematika+/Pula+

Rad koji se prijavi za Pula + može se prijaviti i za Matematiku+.

Prijave radova: putem on-line obrasca do 20.ožujka 2015. a mentori učenika prijavljuje se na  http://www.ettaedu.eu/.

Kotizacija po radu je 100 kuna. Škole iz Pule oslobođene su plaćanja kotizacije za jedan projekt.

Povjerenstvo će odabrati radove koji će ući u završnicu na Festivalu. 

Završnica projekta održat će se na Festivalu matematike 8. svibnja 2015. hotel Brioni Pula. (Verudela 16, 52100 Pula, Tel: +385(0)52 215 585, Fax: +385 (0)52 213 671, brioni@arenaturist.hr

Tri najbolja rada bit će prikazana i nagrađena za Dan grada Pule.

Pohvalnice dobivaju timovi čiji su se radovi istakli cjelokupnom kvalitetom ili nekim dijelom.

Prilikom dolaska na natjecanje, mentori i natjecatelji INFO pultu predaju Suglasnost ravnatelja/ice Škole iz koje dolaze.  Suglasnost možete preuzeti ovdje.

Uslužni e-mail: matematikaplus.mdi@gmail.com  

    

2014.

Prezentacije radova je održana 2.5.2014. u Komunalnoj palači u povodu obilježavanja Dana grada Pule, a učenicima projekta Pula+ su uručene nagrade. 


Povjerenstvo koje su sačinjavali predstavnici Grada Pule i profesora matematike, od 16 prijavljenih projekata posvećenih gradu Puli, prvo mjesto dodijelili projektu “Sunčev sustav u Puli” koji su izradili učenici OŠ Vidikovac 2011. godine, drugo mjesto pripalo je projektu “Parkirajmo se u Puli” koji su 2014. godine izradili učenici OŠ Tone Peruška, dok su učenici iste škole 2009. godine izradili i treći najbolji projekt pod nazivom “Kameni grafiti” o povijesti na antičkim pulskim objektima.